Dage
0 0 0 0
0 0 0 0
0 0 0 0
Timer
0 0 0 0
0 0 0 0
Minutter
0 0 0 0
0 0 0 0
Sekunder
0 0 0 0
0 0 0 0
till årets handbollsfest

Gruppindelning publicerad


Gruppindelningen är nu publicerad för huvudturneringen. Varmt välkomna till årets handbollsfest under allhelgonahelgen den 4 november - 6 november 2022.


Skadevi Minihandbollscup spelas lördagen den 29 oktober i Arena Skövde i klasserna U8 och U9 samt i parahandbollsklasserna Gående minihandboll U12 och Rullstol minihandboll U12. Inom kort kommer vi publicera spelschemat för Miniskadevi.


Vi ses väl även i år? 


Tävlingsledningen
Skadevi Handbollscup


#skadevicup

Se spilleplanen Se tilmeldte hold Rediger din tilmelding

IFK Skövde HK bjuder in till årets handbollsfest er i Skövde. Skadevi Minhandbollscup den 29 oktober (U-8 och U9 och miniplansspel för Parahandbollen U12) och den 45:e upplagan av Skadevi Handbollscup under allhelgonahelgen den 4 - 6 november 2022.

Vårt mål är att du ska få uppleva en härlig handbollsfest och få en fin upplevelse av Skadevi Handbollscup och Skövde som värdstad. Vi jobbar ständigt på att utvärdera och utveckla turneringen och vårt erbjudande till alla deltagare och besökare.

Vi vill kunna erbjuda många matcher, bra speltider, snabb resultatservice, webbsändningar av samtliga matcher, bra mat och logi samt närhet till de olika spelplatserna.

2018 blev debutåret för parahandbollen i Skadevi Cup och inför 2022 års upplaga bjuder vi in till spel i såväl gående- som rullstolsklassen under de båda Skadevihelgerna. Dvs. spel på både fullstor som miniplan för U12.

Sammanlagt deltog 317 lag i 2021 års upplaga av Skadevi Handbollscups huvudturnering och miniskadevi.

Tävlingsledningen
Skadevi Handbollscup

Följ oss i sociala medier och glöm inte att ladda ner Skadeviappen.

Handbollsfesten i Skövde
#skadevicup

Tidsplan og resultater

Find det fulde spilleprogram og de seneste resultater her

0
Kampe
Skriv hvad du leder efter. Det kan være et hold (Kärra HF Pojkar 10), en hal (Arena Skövde A), en pulje (P11 Pulje 1) eller en række (Pojkar 12)

Tilmeldte hold

Er du interesseret i de hold, der har tilmeldt sig turneringen?

0
Tilmeldte hold

Følg dine yndlingshold

Download vores app til din telefon, så hjælper vi dig med at holde styr under turneringen!

App Store Download fra App Store Google Play Download fra Google Play