Bra tryck på tröjorna

Skrivet 31 oktober 2014 15:25
Ändrad 31 oktober 2014 18:42

Skadevi handbollscup erbjuder inte bara handboll på hög nivå. Även cuptröjor med eget tryck erbjuds. Ansvarig för tröjförsäljning är Christina Svensson som är en veteran i branschen. – Vi inväntar två lag som är på väg och då kommer trycken gå på högtryck.


Christina har full koll på tröjorna. Hon har varit med tidigare år och vet hur man får försäljningen att gå igång.

- Än så länge så har försäljningen inte gått lika bra som tidigare men det är ju faktiskt bara fredag, säger Christina

Det som erbjuds är T-shirtar av olika slag. Både färg och tryck kan du välja själv. De färger som erbjuds är mossgrön, neongrön och röd. Det finns även kvar en del andra färger från tidigare år. På dessa tröjor kan du trycka ditt namn och ditt nummer i två olika spännande typsnitt. Storleksskalan är bred och går ända från 110 till XL. Det tar ungefär en timma att få sin tröja klar från beställning till tröjan i handen.

- Många kommer och frågar efter marinblåa tröjor som har funnits de tidigare åren. Tyvärr är det Bosse Anderson som väljer färgerna säger Christina med glimten i ögat och syftar på IFK Skövde Handbolls Klubbchef.

Tröjförsäljningen är belägen i entrén i Arena Skövde. En tröja med tryck kostar 120 kr.

Gabriel Börjesson/Tina Helgesson
Nästa nyhet: Betraktelser från läktaren fredag em

Skrivet 31 oktober 2014 14:50
Sätter mig på min skrivarplats uppe på VIP läktaren för att börja mitt funktionärsuppdrag under den 38:e Skadevi Cup helgen för min del. Den uppmärksamme kan snabbt konstatera att jag har lite historia med mig i bagaget då jag faktiskt har varit med och jobbat under samtliga genomförda turneringar. Är det någon skillnad kan man undra, ja naturligtvis vad det gäller arrangemanget och allt runt ... Läs mer
Volvo Salmin Intersport Skara Sommarland Arena Skövde Elins Esplanad Lindströms Bil